Dessert!

 

Clementinmousse

 

Det här behöver du för 4 personer:

4 clementiner

250 g Arla kesella vanilj

1 msk apelsinlikör

1 dl vispgrädde

25 g mörk choklad

Så här gör du:

Riv skalet av 2 clementiner. Blanda skalet med kvarg och eventuell likör. Vispa grädden och blanda med kvargen.

Skala clementinerna med kniv och skär dem i bitar. Lägg dem i portionsskålar eller glas. Klicka över moussen. Låt stå i kyl 1 timme. Toppa med flisad choklad.

Receptet kommer från Arla.

enkelt-gott-toppen!!
 
klart innan , värdinnan kan koppla av......(!)
 
Denna desser kommer jag göra många gånger..
Man kan ju byta ut till annan frukt eller bär...
Jag älskar att testa nya grejer...
Love it!
Goa gäster och trevligheter är sådan lycka!
Ger energi!
Kram Mille