Tomatsoppa med permesankräm

En ask med hackade cocktailtomater 

En hackad gul paprika 
En hackad gul lök 
Två morötter delade i små stavar 
Basilika 
Timjan 
Salt 
Peppar
Grönsaksbuljongtärning (1st)
1/2 litet vatten
2 dl matgrädde 

Bryn allt och häll på vatten låt koka ihop ca 20 minuter och häll på grädden och sjud på ca 10-15 minuter.

Permesankräm:
2 dl crémefrachie 
1 riven permesanost 
Lite salt och peppar.
Blanda ihop med en gaffel.


Kommentarer
Postat av: Erika

Allvarligt! Ser sjukt god ut 😍😍😍

2017-09-01 @ 20:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0