Pulled Pork

Igår gjorde jag pulled pork på högrev.
Den fick koka på i 5 timmar.
Det är smidigt och enkelt att bjuda på.
Tillbehör av olika slag.
Uppskattat och gott.
Köttet blir super mört!

Jag har följande till denna köttbit:
1 lättöl 
4-5 lagerblad 
3-4 kryddpepparkorn
2 vitlöksklyftor 
2 gula lökar 
3 morötter 
                   4 msk barbequesås hickory 
En nypa chiliflakes
Salt
2 msk tomatpuré 
Smörklick
Bryn den först runtom.
Sedan i med resten.
Låt puttra många timmar.
Dela på slutet, dra med en gaffel.
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
⭐️⭐️⭐️


Grönt är så gott!

(null)
Grönkålschips:
Skölj grönkål i kallt vatten.
Repa av den tjocka stammen.
Torka av och gnid in i olja och flingsalt.
Lägg på en plåt och rosta i ugnen på 180 gr.
Kolla ugnen, det går snabbt och bränns lätt.
Tar ca 10 minuter.
Ät och njut!
(null)
(null)
Rödkål 
Morötter 
Purjolök 
Riv och hacka ihop.

Gör en dressing:
Rapsolja
Citronsaft
Honung
Flingsalt 
Peppar 
Rör ihop och häll över.
GRÖNT ÄR GOTT OCH NYTTIGT!